Redactie

Silk en Satin is in Nederland marktleider op het gebied van bruidsmode reiniging. Haar site is dan ook een van de drukst bezochte websites van het Nederlandstalige internet op dit gebied. Van oorsprong is Silk en Satin een stomerij, maar in de loop der tijd is ons blikveld verlegt naar enkel en alleen het specialistisch aanbieden van reiniging voor alle vorman van bruidskleding die er te vinden zijn.

 

Silk en Satin verzorgt de gehele trouw-garderobe. Daartoe behoren (satijnen) trouwschoenen, bruidsschoenen, trouwhoeden en/of handschoenen en zelfs kinderbruidskleding of de lingerie.

 

Silk en Satin de meest betrouwbare partner voor de verzorging van bruidskleding in Nederland en geeft een unieke, volledige garantie op elke benodigde behandeling. Dit geld ook voor een smoking, trouwpak of kostuum van de bruidegom. De wetenschap dat je bruidsjurk in vertrouwde handen is, en er daardoor weer stralend uit komt te zien, maakt dat je herinnering zichtbaar mooier blijft.


Naast het aanbieden van het reinigen van bruidskleding, vinden bezoekers van onze site in de toekomst tevens veel informatie over het trouwen zelf zoals; trouwlocaties, bruidsmodeshows, bruidsmodezaken, merken en ontwerpers van bruidskleding, de trouw ceremonie etc etc.


Dit contentaanbod maakt Silk and Satin het startpunt voor mensen die informatie willen hebben over hun trouwdag, die aankoop van bruidsmode of het reinigen ervan overwegen of bijvoorbeeld een bruidsmodezaak zoeken. Meer informatie over de achtergronden en de werking van de website is te vinden in de FAQ.

 

We kunnen geen persoonlijke adviezen geven over de aankoop van bruidsmode. E-mails hierover zullen dus in principe onbeantwoord blijven. Ben je op zoek naar een vertrouwd adres om je trouwjurk te kopen, dan biedt de pagina "bruidsmodezaken" je wellicht uitkomst.

De redactie voor deze website wordt verzorgt door Exigent Webservices gevestigd in Borger. In samenwerking met de directie van Silk and Satin, wordt op frequente basis zorgvuldig nieuwe artikelen geschreven en geplaatst op deze website. Mocht u een interessant artikel/product hebben die u graag op onze site wilt terugzien, schrijft of mailt u deze dan aan 1 van onderstaande adressen.


Met vriendelijke groet,
Geertje Donker | Silk and Satin

 

Contactgegevens Silk & Satin

Pottenbakkerstraat 39F
9403 VX Assen

Telefoon 0592 - 377130
Email info@silkandsatin.nl

Volg ons op Facebook  Volg ons op FacebookContactgegevens Exigent

Markestraat 95
9531 EK Borger

Ontwikkeling website
www.exigent.nl

info@exigent.nl

Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook

Copyright 1996 - 2023 Silk and Satin & Exigent