Deelnemende merken

Onderstaand vind je de merken en ontwerpers die aangesloten zijn bij Silk and Satin.

 

2 impress u

2 impress u

Wij zijn Anja en Nicolette. Samen zijn wij 2impressu. Sinds anderhalf jaar zijn wij ons eigen merk in bruids- en gelegenheidskleding gestart. Wij brengen een supervrouwelijke collectie voor de bruid die weet wat ze wil. Met onze passie, liefde en jarenlange ervaring in het vak maken wij jouw mooiste japon! 2impressu is er voor jou! Eigenzinnig en stijlvol voor elke vrouw. Wij zijn een team dat met onze uitstekende samenwerking jou de beste service verlenen. Van begin tot eind zijn wij verantwoordelijk voor ieder detail van jouw japon.

 

Adresgegevens

Stationstraat 4
7475 AM Markelo
06-2098 1604 of 06-1310 3948

 

info@2impressu.nl

Website

 

Bruidsmode Brinkman

Bruidsmode Brinkman

In 1990 maakten de eerste japonnen van Brinkman hun entree in de Nederlandse markt. Gedurende de afgelopen 20 jaar heeft ons familiebedrijf zich actief ontwikkeld tot een veelzijdige onderneming. De brinkman japonnen vinden door heel Europa hun weg, en zijn te bewonderen bij de gespecialiseerde bruidszaken. Ieder label vertegenwoordigt weer een andere stijl. Dit maakt de collectie toegankelijk voor een breed publiek van jong tot oud. Typerend voor de look van een echte ‘ Brinkman ’ is : -de eigentijdse belijningen -uitgekiende combinatiemogelijkheden -de verrassende details goede pasvorm -het gebruik van hoogwaardige materialen Ons designteam ontwerpt alle modellen in eigen atelier. Dit waarborgt de zo belangrijke onderscheidende ‘ Brinkman signatuur’. Om commercieel succesvol te zijn, is er in de winkel meer nodig is dan een goede collectie. Graag zijn wij u dan ook behulpzaam met ons weddingdesign for you service pakket en verder… de vertrouwde kwaliteit en gedegen service van Brinkman!

 

Adresgegevens

+31 (0)547 333523

 

info@bruidsmode-brinkman.nl

Website

 

Creations of Leijten

Creations of Leijten

Welkom bij creations of Leijten. Je huwelijksdag is een dag vol vreugde en een emotionele ervaring die je voor altijd bij je zult dragen. Geen wonder dat er vooraf veel verwachtingen om die dag heen zijn. Daar zijn wij ons - als ontwerper en maker van bruidsjurken - zeer van bewust. Creations of Leijten onderscheidt zich door liefde en zorg voor kwaliteit, stijl en vakmanschap. Die belofte kunnen we waarmaken omdat we onze jurken in huis ontwerpen en het grootste deel van de collectie in ons eigen atelier maken. Onze jurken zijn speciaal ontworpen om jou op jouw dag het onbezorgde middelpunt te laten zijn. Jurken die niet alleen jouw persoonlijkheid laten spreken maar die ook zo gemaakt zijn dat je je vrijelijk kunt bewegen en op en top jezelf kunt zijn. Dat is waarom wij met gerust hart kunnen zeggen: Be the light! Creations of Leijten voert binnen de totale collectie vier verschillende labels. De Moonlightcollectie (Jolie) is gecreëerd voor bruiden die houden van een mengeling van traditie en pure elegantie. Bruidsjaponnen met rijke en royale details zijn te vinden in onze Sparklinglightcollectie (GLB). De Brightlightcollectie (Elodie) bestaat uit jurken voor de ongedwongen trendgevoelige bruid, subtiel en bijzonder in elk detail. En tot slot brengen we de kleurrijke Starlightcollectie (Special Moments) in schitterende materialen en sprankelende kleuren, voor bruiloft en feest. Onze japonnen worden uitsluitend verkocht bij de gerenommeerde bruidsmodezaken. Kijk op onze website voor een winkel bij jou in de buurt en vraag meteen de gratis brochure aan.

 

Adresgegevens

Willem de Haasstraat 5
5421 TN Gemert
Nederland

Tel.: +31 (0)492 37 13 10
Fax: +31 (0)492 37 13 12

 

info@creationsofleijten.com

Website

 

Harten 7

Harten 7

Harten 7: een samenwerkingsverband van 7 gespecialiseerde bruidsmodezaken, die zich onderscheiden door service, deskundigheid, maatwerk, garantie en exclusiviteit! De hier afgebeelde bruidscreaties zijn exclusief ontworpen voor Harten7 en alleen verkrijgbaar bij de aangesloten leden. De Harten 7 leden zullen u deskundig adviseren bij de keuze van uw hartenwens.

 

Adresgegevens

Zie voor de aangesloten bruidsmodezaken onze website.

 

info@harten7.nl

Website

 

Modeca

Modeca

Modeca is een Nederlandse Fabrikant van bruidsjaponnen. Onze Kollekties zijn toonaangevend in Europa. Onze Bruidsmode collecties zijn speciaal gemaakt voor de moderne bruid, een bruid die wil stralen in prachtige eenvoud met een sexy en sophisticated uiterlijk. Modéca heeft recentelijk de prestigieuze Trend Award gewonnen, een designer prijs van Internationale allure. Blader door de nieuwste boeken van Modéca en laat u verrassen. Modéca japonnen zijn in alle maten te bestellen. Onze japonnen zijn alleen te verkrijgen bij de gerenommeerde bruidsmode zaken. Deze vindt u verder op onze site. Modéca ondersteunt alleen haar dealers, en raadt internet verkoop sterk af ! Veel plezier met het bezoeken van onze site. Deze wordt regelmatig voorzien van nieuwe informatie, dus kom graag weer eens terug.

 

Adresgegevens

Euregioweg 358
7532 SN Enschede
Tel+31 (0)53-4750475
Fax+31 (0)53-4770795

 

info@modeca.nl

Website

 

Tres Chiq

Tres Chiq

 

Adresgegevens

Eeftinkstraat 2
7496 AG Hengevelde

 

info@treschic.nl

Website

 

Vera Bride

Vera Bride

VeraBride is een gerenommeerd bruidsatelier, dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dit is naast onze service, de basis voor ons succes. Onze collectie wordt voortdurend vernieuwd en aan de vraag en laatste trends aangepast. Een aantal keren per jaar presenteren wij onze nieuwste collectie in een show. Hiertoe worden onze dealers uit heel Europa uitgenodigd.

 

Adresgegevens

Het Wegdam 9
7496 CB Hengevelde
0547-28 50 30

 

info@verabride.nl

Website

 

 

Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook

Copyright 1996 - 2023 Silk and Satin & Exigent