Introductie

Waarom Silk & Satin?

Vieze bruidsschoenen

De wetenschap dat je bruidsjurk in vertrouwde handen is, en er daardoor weer stralend uit komt te zien, maakt dat je herinnering zichtbaar mooier blijft.

 

Silk & Satin zorgt voor een "schone" herinnering aan je huwelijksdag. Trouwen behoort immers tot de meest emotionele gebeurtenissen in het leven. Dat geldt voor de trouwdag zelf, maar ook voor de voorbereidingen.

 

De aankoop van een trouwjurk bijvoorbeeld; de bruid kiest deze vooral met haar hart! Is de grote dag achter de rug dan houden foto's en video's deze bijzondere dag levend en wordt ook de gedragen bruidsjurk als herinnering bewaard.

 

De bruidsjurk wil je natuurlijk op z'n mooist bewaren, zoals die eruit zag op jullie trouwdag. Een bruidsjurk waarvan de sleep vies is geworden en de stof misschien beschadigd, hang je natuurlijk niet onbehandeld in de kast. Die laat je reinigen en zonodig repareren.

Vieze bruidsschoenen

 

Een betrouwbare partner

Voor het stomen van je bruidsjurk kun je terecht bij de lokale stomerij. Echter de meeste stomerijen zullen je niet garanderen dat jij je bruidsjurk weer stralend én onbeschadigd terug krijgt.

 

Het reinigen van bruidskleding is specialistenwerk. Bruidskleding bestaat namelijk vaak uit een mix van synthetische en natuurlijke stoffen met vaak zeer kwetsbare applicaties. Dat stelt hoge eisen aan de deskundigheid van de reiniger en aan de te gebruiken apparatuur.

 

Silk & Satin bezit deze deskundigheid en heeft speciale apparatuur ontwikkeld, waarmee bij het reinigen van bruidsjurken optimale resultaten worden behaald. Ieder kledingstuk of onderdeel wordt vooraf beoordeeld om de beste reinigingsmethode vast te kunnen stellen. Wij hebben namelijk niet één, maar meerdere methoden ontwikkeld, want geen bruidsjurk is hetzelfde!

 

Door heel Nederland en met 100% garantie

Steeds meer bruiden uit geheel Nederland realiseren zich dat de complete verzorging van een bruidsjapon specialistenwerk is en kiezen voor Silk & Satin.

 

De maatvoering van een bruidsjurk is zo anders dat je daar speciale apparatuur voor nodig hebt om die kleding tot in de puntjes netjes te krijgen. Neem alleen al de lengte van de jurk! Of neem de gevoeligheid van de gebruikte stof!?

 

Wij zijn sinds 1974 met veel succes actief in bruidsmode reiniging en geven als enige bedrijf in Nederland 100% garantie op een stralend en schadevrij resultaat.

 

De wetenschap dat je bruidsjurk in vertrouwde handen is, en er daardoor weer stralend uit komt te zien, maakt dat je herinnering zichtbaar mooier blijft.

 

Schone bruidsschoenen

Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar de garantie en het gemak!

Wij vertellen je vóór de reiniging hoe het resultaat zal zijn en wat de kosten zullen zijn. Desgewenst verzorgen we de gehele garderobe van de bruid.

 

Dus ook (satijnen) bruidsschoenen, trouwhoeden en/of handschoenen en zelfs kinderbruidsjurkjes of je lingerie. Silk & Satin is jouw betrouwbare partner voor de verzorging van je bruidskleding en geeft een unieke, volledige garantie op elke benodigde behandeling.

 

Voor een smoking, trouwpak of kostuum van de bruidegom kun je terecht bij de lokale stomerij.

 

Geïnteresseerd?

Kijk op werkwijze Silk & Satin

Betrouwbare partner

Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook

Copyright 1996 - 2024 Silk & Satin & Exigent