Bruidsmodezaak werkt samen met Silk & Satin

De reiniging van bruidskleding is een vak apart. Vaak weet de bruid al dat ze terecht kan bij de lokale stomerij. Als dat is waar zij zich goed bij voelt kan ze daar prima terecht. Velen kiezen echter voor 100% zekerheid.

 

Waarom aansluiten bij de service van Silk & Satin?

Om teleurstelling te voorkomen bevelen reeds vele toonaangevende bruidsmode speciaalzaken in Nederland, Silk en Satin aan voor de reiniging van uw bruidsmode. Silk en Satin geeft de bruid een unieke én volledige garantie op elke benodigde behandeling.

 

Wij zijn sinds 1974 actief op gebied van bruidsmode reiniging. We werken door heel Nederland en België. Als u plots vlekken in de pasverkochte bruidskleding ontdekt, (dit terwijl de trouwdag nadert) kunt u fijn bij ons terecht. Waar u ook gevestigd bent!

 

Bruidsmode, geen alledaags kledingstuk

Silk en Satin heeft in de loop der jaren speciale apparatuur laten ontwikkelen, waarmee zij voor het reinigen van bruidsjurken veel betere resultaten kunnen behalen dan op gangbare stomerijapparatuur mogelijk is.

 

In de stomerij is apparatuur te vinden die ingesteld is op reiniging en afwerking van het alledaagse kledingstuk. Voor bruidskleding is deze apparatuur vaak niet geschikt. De hele maatvoering van een bruidsjurk is zo anders dat je daar speciale apparatuur voor nodig heb om die kleding tot in de puntjes netjes te krijgen. Neem alleen al de lengte van de jurk! Of neem de gevoeligheid van de gebruikte stof!?

 

Privat Label

Vele bruidsmodezaken voorzien de door hen verkochte bruidsjurken van een speciaal privat label. Op het label staat het logo en het adres van de website van de bruidsmodezaak vermeld en wordt gelijkertijd een aanbeveling wat de reiniging betreft gedaan. Er wordt op deze wijze nadrukkelijk geadviseerd de bruidsjurk door Silk and Satin te laten reinigen en hierdoor blijven risico's voor de bruidsmodezaak uit. Zie onderstaande voorbeelden.

 

Private label
Private label
Private label

 

Voordelen

Iedereen kan zien bij welke bruidsmodezaak de bruidskleding is gekocht. De winkel wordt voor zaken als het reinigen van de bruidsjurk niet meer gestoord, immers staan de aanbevelingen er al op vermeld. Middels deze aanbeveling, op het wasbare privat label, geeft men klanten zeer goed én gericht advies, met volledige, dus 100% garantie!

 

Kortom: Als je voor Silk & Satin kiest, kies je voor gemoedsrust.

 

Samenwerking

Bij alle bruidsmodezaken die onderstaand op de lijst staan, wordt een flyer van Silk & Satin overhandigd bij aankoop van een bruidsjurk. Deze flyer is gericht op kennismaking met de bruid al tijdens de aankoop van haar bruidsjurk. We raden je aan deze folder direct te downloaden en te bekijken zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

 

Geïnteresseerd?

Bel met 0592-377130, of laat ons contact opnemen voor een afspraak om samen te kijken hoe we zouden kunnen samenwerken.

 

BruidsmodezakenBruidsmodezakenBruidsmodezaken

Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook

Copyright 1996 - 2023 Silk and Satin & Exigent