Onze werkwijze

Onze werkwijze

 1. Voor het correct afgeven van een richtprijs kan je de vragenlijst invullen op onze prijscomposer of je kunt ons bellen voor meer informatie. De prijscomposer stelt automatisch een richtprijs voor de behandeling van je bruidsjurk op. Om je die prijsindicatie te geven, hebben we een aantal gegevens nodig zoals:
  • merk
  • kleur
  • soort stof
  • kralen, kant, tierlantijnen
  • lengte van de sleep
  • hoepelrok
  • sluier
  Onze werkwijze
 2. Nadat je de vragen volledig hebt beantwoord worden nog wat persoonlijke gegevens gevraagd. Hierna kan je de uitkomst direct met de verzendknop aan ons zenden om de "mogelijke" opdracht aan Silk and Satin kenbaar te maken. Na ontvangst krijg je hiervan een opdrachtbevestiging per email. Wij zullen voor een zorgvuldige afwikkeling zorgdragen. Mochten er nog bijzonderheden zijn dan kunnen we die telefonisch afhandelen.
 3. Na het invullen van het formulier, vragen wij je deze 2x uit te printen. Eén voor je eigen administratie. De tweede graag ondertekent in de beschermhoes bij je bruidsjurk toevoegen. Zo heeft onze chauffeur tijdens het vervoer alles bij de hand en worden vergissingen voorkomen.
 4. Enige dagen hierna kan je op een telefoontje of email rekenen van de routeplanner van Silk and Satin, die een afspraak met je maakt om je trouwjurk bij je thuis op te halen. Dit zal binnen 14 dagen plaatsvinden.
 5. Mocht je op de gewenste ophaaldag zelf niet thuis zijn, dan kun je altijd een ander adres opgeven voor het ophalen van je trouwjurk. Bijvoorbeeld bij de buren, je ouders of op het adres van je werk.
 6. Onze koerier komt de trouwjapon en eventuele accessoires als hoed en bruidsschoenen op het afgesproken adres halen. U ontvangt daarbij een afgetekende bon van de chauffeur als bewijs dat wij je japon hebben afgehaald.
 7. Na de behandeling hangt je bruidskleding stralend schoon én geheel hersteld, te wachten totdat het wordt thuisbezorgd door de koerier. Hiervoor zal hij opnieuw contact met je opnemen.
 8. Betalen kun je via éénmalige automatische incasso, per PIN of contant bij aflevering van je trouwjurk. Onze koeriersdienst is bij de prijs inbegrepen.

Kies voor gemoedsrust...

Kies voor Silk and Satin...
Want je herinnering is het waard!

Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook

Copyright 1996 - 2024 Silk and Satin & Exigent