Gastenboek

Hieronder vind je berichten die door gasten - en met name door klanten van Silk and Satin zijn ingebracht. Hierbij is ons motto: geen betere reclame dan mond tot mond reclame. Op deze site dus via dit gastenboek in een modern jasje gevat! Heb je ook praktijkervaringen die je wilt delen met anderen, breng dan via de knop 'Nieuw bericht' je eigen verhaal in.

 

Nieuw bericht

 

11-09-2017 Gea Passies, Eenrum

 

Gea Passies

Zwarte vegen en vlekken in een theaterkostuum.

In mijn muziekprogramma over de Franse componist Erik Satie draag ik een jurk die gemaakt is naar een ontwerp uit 1909 van een modehuis in Parijs. Vlak voor de voorstelling van vorige week zag ik dat mijn kwetsbare jurk bedorven was door grote zwarte vegen en vlekken.
Nadat ik de volgende dag contact had opgenomen met Silk and Satin, zijn de vlekken direct vakkundig door hen verwijderd. Onvoorstelbaar: ik kan de jurk weer dragen bij de eerstvolgende voorstelling!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

27-07-2017 Nelie van Velzen (moeder van de bruid), Hazerswoude - dorp

 

Een jurk weer als nieuw.

De bruiloft is voorbij en de jurk van mijn dochter hangt bij mij thuis. Op aanraden van de winkel waar de jurk is gekocht, heb ik contact gezocht met Silk & Satin. Zij doen wat ze beloven, komen afspraken na. Heerlijk geen zorgen en een trouwjurk terug die zo weer uit de winkel had kunnen komen. Dank jullie wel.

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

04-07-2017 Elske, Kootwijkerbroek

 

Goede service & prachtig schoon

Afgelopen mei zijn wij getrouwd. Na een fantastisch tuinfeest was mijn jurk vreselijk vies geworden. Alsof ik er de vloer mee had aangeveegd. Op aanraden van de bruidsmodezaak waar ik de jurk had gekocht, heb ik hem bij Silk & Satin laten reinigen. Na twee weken werd hij door een vriendelijke bezorger helemaal schoon weer thuis afgeleverd. Ik ben zeer te spreken over de goede service en over het resultaat!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

04-06-2017 Rosanne, Assen

 

Snelle service!

Ik ging op zoek naar een stomerij voor het reinigen van mijn trouwjurk. Via internet kwam ik bij silk&satin terecht. Na een telefoontje de jurk zelf heen gebracht.
Het bedrijf gaf ons alle vertrouwen en verzekerde dat ik mijn jurk als nieuw terug kreeg.
Na een paar dagen kon ik hem alweer ophalen en inderdaad, helemaal als nieuw! Ik ben erg tevreden over silk&satin en zal ze zeker aanraden!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

28-05-2017 elmy venema, oldenzaal

 

elmy venema

top service

Ik heb mijn jurk na 2 jaar laten reinigen. Hij zag eruit! na een telefoontje zeer goed geholpen. Ze waren erg vriendelijk en er was een goede ophaalservice. Ik had ook een jurkje van mijn dochtertje dat zeer vies en kapot was. Ze hebben deze zelfs helemaal gemaakt en gestoomd terwijl ik daar niet eens om had gevraagd! hij was als nieuw net als mijn jurk!
Super ik had het niet verwacht, maar ze waren als nieuw! en ze werden weer netjes teruggebracht! zo'n mooie jurk weer als nieuw ik kreeg er bijna tranen van in mijn ogen! silk en satin super bedankt voor jullie goede service! jullie zijn de 10 meer dan waard!
groetjes elmy

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

01-05-2017 Martine Vreeburg, Warmenhuizen

 

Super!!

Mijn jurk lag na een super mooie dag en een top feest in Augustus nog steeds vies op zolder….
Op aanraden van mijn bruidsmodezaak heb ik mij aangemeld via de website. Mijn jurk werd opgehaald en 2 weken later weer retour gebracht. En ja hoor… helemaal weer schoon!
Super blij mee. Top service!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

22-04-2017 Roos, Amsterdam

 

Roos

Mijn jurk was ontzettend vies geworden na een fantastisch trouwfeest. Vanwege de garantie kreeg ik Silk and Satin als tip van de zaak waar ik mijn jurk had gekocht. Tussentijds goede communicatie over de prijs voor de reiniging. De jurk is op mijn werk opgehaald en later thuis weer keurig afgeleverd, wonder boven wonder was hij weer stralend wit!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

02-03-2017 Marlies, Noordwijkerhout

 

Super!!!

Na het insturen van een offerte aanvraag, ben ik op een prettige en vertrouwelijke manier in contact gekomen met het bedrijf. Ik werd gebeld waarbij alle vragen van weerskanten duidelijk en formeel werden beantwoord. Na het gesprek weet je waar je aan toe bent en wat je kan verwachten.
De vriendelijke chauffeur kwam netjes de bruidsjurk ophalen en weer terug brengen.
Het persoonlijke contact, wat ik prettig heb ervaren, vind ik erg belangrijk omdat je toch een jurk, waar je emotionele waarde aan hecht, laat behandelen.
Bedankt!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

9

01-03-2017 Marit, Nijverdal

 

In één woord super

We zijn 2.5 jaar geleden getrouwd, sinds die tijd heeft de jurk op zolder gehangen. Erg spannend of de vlekken, waaronder kunstmestvlekken vanwege de foto´s op een voetbalveld die we gemaakt hebben, eruit zouden gaan. Eerst contact gezocht met een lokale stomerij, maar zij konden mij geen garantie geven. Op de hoes van de trouwjurk was een sticker bevestigd van Silk & Satin, met 100% garantie. Geen moeilijke keuze dus.

De jurk werd keurig opgehaald aan huis. Tijdens de werkzaamheden kwamen we er achter dat er nog een broche ontbrak. Samen met trouwfoto's heb ik deze alsnog toegestuurd en werd weer als origineel op de jurk bevestigd.

Een ontzettend goede service, heel correct en attent, ze bellen direct bij vragen maar nog belangrijker: pure kwaliteit. De jurk werd als nieuw thuis afgeleverd. Super tevreden!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

22-02-2017 Desiree, Lisse

 

Desiree

Zeer tevreden

Via de bruidsmode-winkel gegevens van Silk en Satin doorgekregen. Het tule aan de onderkant van mijn jurk was gescheurd en doordat het op onze trouwdag warm was, was hij ook niet erg fris en schoon meer. Mijn trouwjurk is weer als nieuw en ben blij dat ik bij Silk en Satin terecht ben gekomen voor de reiniging. Hij is niet goedkoop, maar de service is erg goed. Tussentijds heb ik ook nog telefonisch contact gehad in verband met de kosten voor het herstel en een afspraak voor het ophalen en retour brengen.
Al met al ben ik zeer tevreden.

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

8
Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook

Copyright 1996 - 2017 Silk and Satin & Exigent