Gastenboek

Hieronder vind je berichten die door gasten - en met name door klanten van Silk and Satin zijn ingebracht. Hierbij is ons motto: geen betere reclame dan mond tot mond reclame. Op deze site dus via dit gastenboek in een modern jasje gevat! Heb je ook praktijkervaringen die je wilt delen met anderen, breng dan via de knop 'Nieuw bericht' je eigen verhaal in.

 

Nieuw bericht

 

17-09-2023 Melanie en Paul Berkens , Eindhoven

 

Super service

De bruidsjurk, sluier, schoenen en trouwpak zijn perfect gereinigd. We kwamen hier bij uit door onze weddingplanner. De spullen zijn netjes opgehaald en weer terug gebracht. Super handig, gezien de afstand. We hebben er ook een paspop bij besteld en die was heel makkelijk in elkaar te zetten. Nu kunnen we weer opnieuw genieten van onze mooiste dag van ons leven!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

8

27-08-2023 Henriette , Harskamp

 

Een dikke 10!

Na de mooiste dag van mijn leven in de mooiste jurk van mijn leven zag deze er ontzettend vies uit. De jurk was flink over de vieze dansvloer heen gegaan en was dus helemaal zwart. Op aanraden van de bruidsmeisjes heb ik toen Silk & Satin benaderd voor het reinigen van de jurk.

Afgelopen week heb ik mijn jurk terug mogen ontvangen en Wow! Hij ziet er echt weer uit als nieuw.
Heel erg bedankt voor jullie goede werk en klantenservice met halen en brengen.

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

23-08-2023 Yvonne, Weert

 

Goede service

Handige site, goede communicatie, perfect gereinigd!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

08-08-2023 Stefanie , Lommel

 

Een heel goede betrouwbare service

Ik heb op aanraden van de bruidswinkel contact opgenomen met Silk & Satin. Ik kan alleen maar vol lof over hun spreken. Mijn bruidsjurk is weer gelijk nieuw. Ten eerste komen ze de ophaal en terug breng tijden keurig na!! Ten tweede doen ze niet zomaar iets extra aan de jurk zonder contact op te nemen. En stellen ze hierbij ook een prijs indicatie voor het is aan jou om hier mee akkoord te gaan of niet.
Ten derde het contact wat in met hun heb gehad is altijd correct, vriendelijk en vlot verlopen. Binnen een paar uur had ik soms al antwoord.
Ik kan alleen maar zeggen een TOP SERVICE gehad bij hun!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

03-06-2023 Marleen , Hunsel

 

goede service

We zijn heel blij met de service van Silk and Satin. Een echte aanrader als het gaat om reinigen van bruidskleding. Alles netjes in overleg gedaan en zeer mooi afgewerkt.
Dankjewel Geertje!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

22-03-2023 Josette Albers, Vinkeveen

 

Geweldige service en super gereinigd!

Ik heb een vrij lastige jurk om te reinigen 3 lagen met hoepel en veel kraal en reig werk maar hij ziet er weer keurig uit. De onderkant van mn jurk heb ik grijs van het vuil en rafelig van het dansen afgedragen aan de leukste en vriendelijkste bezorger ooit. En hij kwam ook mijn jurk weer trots terug brengen! Toen mijn jurk in assen aankwam kreeg ik de vraag of ze de jurk mochten repareren aan de onderkant (wat nodig was) en dit is netjes in overleg met een juiste prijsindicatie gedaan. Geweldige service, raadt het zeker aan en aan iedereen van Silk & Satin bedankt!!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

01-03-2023 Lisanne Van Der Zwaan, Nieuwveen

 

Lisanne Van Der Zwaan

Top service!

Vandaag mijn gereinigde bruidskleding weer in ontvangst mogen nemen. Mijn man zijn trouwpak, die van onze bruidskinderen en mijn twee trouwjurken + cape. Was erg benieuwd toen de rits open ging of het echt gelukt was ze zo mooi achter te ontvangen zoals beloofd… Maar ze zien er uit alsof de bruiloft nog gaat komen! Ontzettend lieve mensen en heel gezellig even een praatje te maken! Voelt heel persoonlijk en zal het iedereen aanraden zijn/haar bruidskleding hier te laten reinigen en stomen. Onze trouwkleding zien er uit als nieuw!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

Niet ingevuld

31-01-2023 Charlotte , Maastricht

 

Geweldige service en reiniging

Vooraf kun je een prijsberekening maken. Indien de kosten afwijken wordt je hierover geïnformeerd en wordt toestemming gevraagd. Je wordt tijdig geïnformeerd als de jurk wordt opgehaald en terug gebracht. Mijn jurk met veel kant en glitter en was bovenaan en aan de onderkant vies geworden. Alles is geweldig mooi gereinigd en de randen van de jurk zijn hersteld aan de onderkant. Super service! Dikke aanrader!
Nu staat mijn jurk op een paspop, welke ik ook heb gekocht bij Silk en Satin!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

09-11-2022 Ria van Rooijen, Annen

 

Top service!

Het is ondertussen alweer 16jaar geleden, maar wat een top service!
Onze mooie grote dag had wat regenbuien en tijdens het maken van de foto’s bleef mijn mooie jurk niet wit. Over de jurk had ik een mooie kanten ‘jas’ aan die door Silk and Satin helemaal nagekeken is en her en der gerepareerd. Ook onze schoenen zagen er weer als nieuw uit.
Helaas is de hoes om mijn jurk vergaan en na contact met Silk and Satin kregen we gratis een nieuwe hoes kunnen we de jurk weer goed opbergen.
Mijn dank is groot en voor een ieder die twijfelt, het is je geld dubbel en dwars waard, wanneer je je jurk weer als nieuw wil hebben!!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

04-11-2022 Charisse, Brugge, BE

 

Charisse

Verbazingwekkend schoon!

Echt een super service! Wij stuurden de bruidsjurk, sluier en het volledige pak van mijn man op voor reiniging, zo'n 5 dagen na ons huwelijk konden ze al langskomen.
Mijn jurk had een lange sleep die niet zo makkelijk omhoog te houden was. Nog voor de ceremonie voor de wet namen mijn man en ik koppelfoto's in het park dus de gelokte zoom was al meteen vies. Bij het avondfeest werd er ook vaak op mijn rok gestapt, dus werd-ie echt wel smerig. Bovendien droeg mijn man bordeaux bretellen, deels in leder, die door het zweten felle rode vlekken op zijn wit hemd achterlieten. "Dit krijgen ze nooit meer schoon", dacht ik.
Aangezien wij in Brugge (België) wonen en ze niet even vaak langskomen in België, hadden ze al 'gewaarschuwd' dat we onze kledij een tijdje zouden moeten missen. Twee maanden na ophalen kregen we onze kledij echt brandschoon terug, ongelofelijk!!
De medewerker die ze terug bracht, deed zelfs de moeite om onze kledij twee verdiepingen via de trap omhoog af te leveren. De zoom hadden ze, na overleg via mail, hersteld.
Heel duidelijke en vriendelijke communicatie, een absolute aanrader! Heel hartelijk bedankt!!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10
Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook

Copyright 1996 - 2023 Silk and Satin & Exigent