Gastenboek

Hieronder vind je berichten die door gasten - en met name door klanten van Silk and Satin zijn ingebracht. Hierbij is ons motto: geen betere reclame dan mond tot mond reclame. Op deze site dus via dit gastenboek in een modern jasje gevat! Heb je ook praktijkervaringen die je wilt delen met anderen, breng dan via de knop 'Nieuw bericht' je eigen verhaal in.

 

Nieuw bericht

 

02-07-2018 Charlotte, Dronten

 

Perfect!

Mijn trouwjurk was na de bruiloft behoorlijk vies. Er zaten zelf wat smeervlekken op van onze trouwauto (een retro VW-busje). Silk & Satin heeft de jurk weer helemaal als nieuw gekregen, het is prachtig! Ik ben zeer tevreden over de werkwijze, het persoonlijke contact, én het uiteindelijke resultaat!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

14-06-2018 Nino Hanssen-Geersheuvels, Bunde

 

Nino Hanssen-Geersheuvels

Silk en Satin komt de belofte "als nieuw" na!

Nadat een goede vriendin haar trouwjurk had laten reinigen bij een "professioneel" reinigingsbedrijf (betaalde zo'n €200) en haar jurk geruïneerd terug kreeg! Was ik bang om mijn dure Pronovias jurk te laten reinigen. Amiga bruidsmode beval mij Silk & Satin aan. Ze zijn iets duurder, maar de belofte "je krijgt je jurk als nieuw terug" maken zij meer dan waar! De jurk was vies, er zaten scheurtjes in de tule stof en op diverse plekken zaten kraaltjes los. De jurk wordt opgehaald en terug gebracht en ze laten je je jurk meteen zien. Super service! Ik ben weer helemaal gelukkig met mijn jurk, alsof hij uit de winkel komt :-D . Nogmaals bedankt Silk&Satin!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

22-02-2018 Sanja, Leiden

 

Wauw!

Onze jurk en pak laten reinigen, en heb er maar 1 woord voor! Wauw! Onderkant van mijn jurk was zwart geworden en is nu weer prachtig wit! De kralen/steentjes zitten nog steeds erop zoals ik hem kocht! Geweldige ophaal/breng service ook!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

03-02-2018 Ina van Werven, Barneveld

 

Ina van Werven

Als nieuw!

De jurk is weer als nieuw teruggekomen, echt geweldig! Chauffeur was erg vriendelijk!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

06-12-2017 Karin, Den Haag

 

uitstekende serivce!

ik vind het heel fijn dat jouw trouwkleding opgehaald en gebracht word, heel vriendelijke chauffeur, mijn trouwschoenen zien er uit als nieuw!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

30-11-2017 Jacky Leisink - Hoezen, Panningen

 

Jacky Leisink - Hoezen

Top!

Op aanraden van Koonings bruidsmode te Deurne.
Wat een super service. Opgehaald en terug gebracht op afgesproken tijdstip. Jurk is echt als nieuw, zelfs lusjes die we uit de jurk geknipt hadden waren opnieuw bevestigd en de lagen van de jurk die losgeraakt waren zijn weer vast gezet. In een woord TOP!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

01-11-2017 Jooske, Leiden

 

Jooske

Weer als nieuw

Wat hebben wij een geweldige huwelijksdag gehad, een dag met prachtig weer geweldige mensen om ons heen en een gave locatie bij Het Witte Huis in Loosdrecht.
Tegen de bruiden die ik help met aankleden voor hun grote dag zeg ik altijd “des de zwarter de jurk des de mooier het feest was” doelend op de zwarte onderkant van de jurk aan het einde van een huwelijksdag.
Nou deze vlieger ging ook zeker bij mij op, mijn jurk was werkelijk waar donkerzwart aan de onderkant en ik had dan ook nooit meer verwacht dat deze helemaal in zijn originele staat zou terugkeren.

Dankzij Silk and Satin was de jurk weer als nieuw, waarvoor dank!

Jooske, medewerkster van de Bruidshoek uit Leiden

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

31-10-2017 Corina Brussee , Krimpen aan den IJssel

 

Super

Het duurt even...maar dan heb je ook wat. (Na precies 2 maanden) Na de trouwdag was de jurk zo vies...nu is hij net gebracht, en precies binnen de afgesproken tijd, en hij is weer als nieuw! Keurige en vriendelijke man voor de bezorging. Was mij aangeraden door Amiga bruidshuis, Breda! Ook ik zal jullie zeker aanraden! Bedankt!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

28-10-2017 Gerrie Bakker-Verwoerd, Borssele

 

kleding weer als nieuw

Na een geweldige trouwdag die begon met foto's maken op net gemaaid gras en modderige paadjes langs de mais was mijn jurk zowel als mijn schoenen niet om over naar huis te schrijven. Door bruidshuis het koetsje werd silk and satin aangeraden, mijn jurk en schoenen zijn weer brandschoon teruggekomen en de tule ook weer netjes gemaakt. Dit bedrijf is een echte aanrader voor wie zijn trouwkleding wil reinigen

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

09-10-2017 Janine de Winter, Oudeschans

 

Bedankt!

Ik ben zeer aangenaam geholpen en de trouwjurk is dermate kwalitatief gereinigd dat hij weer als nieuw lijkt! Ik heb op mijn trouwdag door graanvelden en aardappelvelden gebanjerd (alles voor de meest landelijke foto's van een agrarisch echtpaar) waardoor de jurk vies en rafelig was geworden. Echter zie je daar nu helemaal niets meer van!

Het voelt ontzettend fijn om zoiets dierbaars als je trouwjurk netjes en verzorgd te kunnen bewaren.

Nogmaals dank,

Janine de Winter

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10
Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook

Copyright 1996 - 2018 Silk and Satin & Exigent