Gastenboek

Hieronder vind je berichten die door gasten - en met name door klanten van Silk and Satin zijn ingebracht. Hierbij is ons motto: geen betere reclame dan mond tot mond reclame. Op deze site dus via dit gastenboek in een modern jasje gevat! Heb je ook praktijkervaringen die je wilt delen met anderen, breng dan via de knop 'Nieuw bericht' je eigen verhaal in.

 

Nieuw bericht

 

03-06-2023 Marleen , Hunsel

 

goede service

We zijn heel blij met de service van Silk and Satin. Een echte aanrader als het gaat om reinigen van bruidskleding. Alles netjes in overleg gedaan en zeer mooi afgewerkt.
Dankjewel Geertje!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

22-03-2023 Josette Albers, Vinkeveen

 

Geweldige service en super gereinigd!

Ik heb een vrij lastige jurk om te reinigen 3 lagen met hoepel en veel kraal en reig werk maar hij ziet er weer keurig uit. De onderkant van mn jurk heb ik grijs van het vuil en rafelig van het dansen afgedragen aan de leukste en vriendelijkste bezorger ooit. En hij kwam ook mijn jurk weer trots terug brengen! Toen mijn jurk in assen aankwam kreeg ik de vraag of ze de jurk mochten repareren aan de onderkant (wat nodig was) en dit is netjes in overleg met een juiste prijsindicatie gedaan. Geweldige service, raadt het zeker aan en aan iedereen van Silk & Satin bedankt!!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

01-03-2023 Lisanne Van Der Zwaan, Nieuwveen

 

Lisanne Van Der Zwaan

Top service!

Vandaag mijn gereinigde bruidskleding weer in ontvangst mogen nemen. Mijn man zijn trouwpak, die van onze bruidskinderen en mijn twee trouwjurken + cape. Was erg benieuwd toen de rits open ging of het echt gelukt was ze zo mooi achter te ontvangen zoals beloofd… Maar ze zien er uit alsof de bruiloft nog gaat komen! Ontzettend lieve mensen en heel gezellig even een praatje te maken! Voelt heel persoonlijk en zal het iedereen aanraden zijn/haar bruidskleding hier te laten reinigen en stomen. Onze trouwkleding zien er uit als nieuw!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

Niet ingevuld

31-01-2023 Charlotte , Maastricht

 

Geweldige service en reiniging

Vooraf kun je een prijsberekening maken. Indien de kosten afwijken wordt je hierover geïnformeerd en wordt toestemming gevraagd. Je wordt tijdig geïnformeerd als de jurk wordt opgehaald en terug gebracht. Mijn jurk met veel kant en glitter en was bovenaan en aan de onderkant vies geworden. Alles is geweldig mooi gereinigd en de randen van de jurk zijn hersteld aan de onderkant. Super service! Dikke aanrader!
Nu staat mijn jurk op een paspop, welke ik ook heb gekocht bij Silk en Satin!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

09-11-2022 Ria van Rooijen, Annen

 

Top service!

Het is ondertussen alweer 16jaar geleden, maar wat een top service!
Onze mooie grote dag had wat regenbuien en tijdens het maken van de foto’s bleef mijn mooie jurk niet wit. Over de jurk had ik een mooie kanten ‘jas’ aan die door Silk and Satin helemaal nagekeken is en her en der gerepareerd. Ook onze schoenen zagen er weer als nieuw uit.
Helaas is de hoes om mijn jurk vergaan en na contact met Silk and Satin kregen we gratis een nieuwe hoes kunnen we de jurk weer goed opbergen.
Mijn dank is groot en voor een ieder die twijfelt, het is je geld dubbel en dwars waard, wanneer je je jurk weer als nieuw wil hebben!!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

04-11-2022 Charisse, Brugge, BE

 

Charisse

Verbazingwekkend schoon!

Echt een super service! Wij stuurden de bruidsjurk, sluier en het volledige pak van mijn man op voor reiniging, zo'n 5 dagen na ons huwelijk konden ze al langskomen.
Mijn jurk had een lange sleep die niet zo makkelijk omhoog te houden was. Nog voor de ceremonie voor de wet namen mijn man en ik koppelfoto's in het park dus de gelokte zoom was al meteen vies. Bij het avondfeest werd er ook vaak op mijn rok gestapt, dus werd-ie echt wel smerig. Bovendien droeg mijn man bordeaux bretellen, deels in leder, die door het zweten felle rode vlekken op zijn wit hemd achterlieten. "Dit krijgen ze nooit meer schoon", dacht ik.
Aangezien wij in Brugge (België) wonen en ze niet even vaak langskomen in België, hadden ze al 'gewaarschuwd' dat we onze kledij een tijdje zouden moeten missen. Twee maanden na ophalen kregen we onze kledij echt brandschoon terug, ongelofelijk!!
De medewerker die ze terug bracht, deed zelfs de moeite om onze kledij twee verdiepingen via de trap omhoog af te leveren. De zoom hadden ze, na overleg via mail, hersteld.
Heel duidelijke en vriendelijke communicatie, een absolute aanrader! Heel hartelijk bedankt!!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

19-10-2022 Iris, Leiden

 

Iris

Top service en hoge kwaliteit

Een dikke tien voor Silk & Satin! Communicatie verliep soepel en duidelijk, alles was zo geregeld. Assen is niet bepaald om de hoek vanuit Leiden, maar dat is voor het team van Silk & Satin geen probleem. Ze geven aan wanneer ze in de buurt zijn en komen de jurk ophalen en weer brengen wanneer het jou uitkomt; echt super!
Tijdens onze trouwdag is er rode wijn over mijn jurk heen gekomen, en ik dacht dat het nooit meer schoon zou worden omdat de jurk meerdere lagen en allemaal kleine steentjes heeft... Het moet echt een uitdaging zijn geweest om schoon te krijgen, maar voilà! Er is niets meer te zien.
Tijdens het reinigen van de jurk kwamen ze erachter dat het niet helemaal was gelukt met de zoom, wat er nog een klein beetje vuil uitzag. Na telefonisch overleg en bevestiging via e-mail hebben ze de zoom vervangen. Erg prettig dat dit zo persoonlijk kan, ze hebben veel aandacht voor jouw jurk!
Nogmaals, hartelijk bedankt.

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

18-08-2022 Lianne, Bergen

 

Super service

Super tevreden!
Mijn jurk was pik zwart, niks meer van te zien nu.
Hele fijne service, man komt het netjes ophalen en heeft hem weer netjes terug gehangen.
Heel erg fijn. Het contact liep ook super.
Aanrader!!!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

05-07-2022 Sabine Raaijmakers, Griendtsveen

 

Sabine Raaijmakers

Helemaal blij

Na een geweldige bruiloft en een hele mooie dag gevuld met gezelligheid, liefde, foto’s maken en feestvieren was mijn jurk onderin helemaal zwart geworden door het zand, gras, takken, bladeren en bloemen. Er zaten ook scheuren in de sleep en sluier door takken en er per ongeluk op staan door zowel mijzelf als de gasten. Tussen de lagen in is ook gras komen te zitten of delen van bloemen omdat wij in een bijzonder mooi bospark zijn getrouwd en tussen de bomen en bloemen prachtige foto’s hebben gemaakt. De jurk rook ook, aan het einde van de dag, naar alcohol en bier. Met hele vriendelijke service, uitleg en overleg is mijn jurk weer helemaal zoals die was toen ik hem ophaalde bij de bruidswinkel: helemaal schoon en zonder scheuren. Ik ben ontzettend tevreden met de geweldige service van silk and satin. Wat ik ook vooral erg fijn vond was dat ze mijn jurk op kwamen halen en terug brachten aan huis. Ik ben helemaal blij met mijn jurk en hoe mooi die weer is geworden.

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10

30-05-2022 Elze, Hattem

 

Geweldige foto's laten maken, midden in het veld! Mijn jurk (en schoenen) waren al zwart voor de ceremonie kon beginnen! Ook was de zoom van het kant en thule inmiddels achter planten blijven hangen en daardoor stuk... Ons dochtertje heeft tijdens de bruiloft een enorm hardnekkige en mysterieuze vlek in haar schattige roze jurkje weten te krijgen.
Ondanks dat ze de jurk pas een maand of 3 na de bruiloft kregen (alle vlekken hadden dus goed de tijd gekregen om in te drogen) en we de jurk van ons dochtertje zelf al hadden proberen te wassen hebben ze alles schoon gekregen en keurig gerepareerd! Ze ogen echt weer als nieuw! (Zelfs mijn stoffen schoenen!)
Ik had de verkeerde categorie jurk geselecteerd (mijn jurk had iets meer lagen dan ik dacht) en om de reparatie van de zoom had ik vooraf niet gevraagd, maar ze doen alles keurig in overleg!

Ik beoordeel Silk & Satin met een:

10
Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook

Copyright 1996 - 2023 Silk and Satin & Exigent