Ook bruidsmodefabrikanten werken met Silk & Satin

Aanbeveling in merketiket

Silk and Satin werkt samen met enkele toonaagevende bruidsmodefabrikanten, merken en ontwerpers van bruidskleding. De reiniging van bruidskleding is een vak apart en gelukkig realiseren ook steeds meer bruidsmodefabrikanten zich dat. Zij bevelen hierom Silk en Satin aan voor de reiniging van de door hen ontworpen bruidsmodekledingstukken. Dit doen zij door middel van het plaatsen van een advies in het merketiket/label dat binnen in de bruidsjurk gehecht is.

 

Unieke én volledige garantie elke benodigde behandeling

Silk en Satin geeft de bruid een unieke én volledige garantie op een stralend resultaat op elke benodigde behandeling en de fabrikant herinnert de pasgetrouwde hieraan middels het plaatsen van dit advies (kort stukje tekst) op het label/merketiket. Als de bruidsjurk wordt verkocht met zo'n label erin verwerkt ben je als fabrikant er zeker van dat eventuele claims uitblijven. Immers heeft u nadrukkelijk geadviseerd de bruidsjurk door de échte specialist op het gebied van bruidsmodereiniging te laten behandelen. Zo'n specialist bestaat... Silk and Satin!

 

Het reinigen van bruidskleding is specialistenwerk.

Bruidskleding bestaat vaak uit een mix van synthetische en natuurlijke stoffen met vaak zeer kwetsbare applicaties. Dat stelt hoge eisen aan de deskundigheid van de reiniger en aan de te gebruiken apparatuur. Silk and Satin bezit die deskundigheid en heeft speciale apparatuur ontwikkeld, waarmee bij het reinigen van bruidsjurken optimale resultaten worden behaald. Ieder kledingstuk of onderdeel wordt vooraf beoordeeld om de beste reinigingsmethode vast te kunnen stellen. Wij hebben namelijk niet één, maar meerdere methoden ontwikkeld, want geen bruidsjurk is hetzelfde!

 

BruidsmodefabrikantenBruidsmodefabrikantenBruidsmodefabrikanten

 

Vaak weet de bruid al dat ze terecht kan bij de lokale stomerij.

Als dat is waar zij zich goed bij voelt kan ze daar prima terecht. Velen kiezen echter voor 100% zekerheid. U kunt de bruid met het plaatsen van dit label erop attenderen dat ze daarvoor het beste terecht kunnen bij Silk and Satin.

 

In de normale stomerij is apparatuur te vinden die ingesteld is op reiniging en afwerking van het alledaagse kledingstuk. Voor bruidskleding is deze apparatuur vaak niet geschikt. De hele maatvoering van een bruidsjurk is zo anders dat je daar speciale apparatuur voor nodig heb om die kleding tot in de puntjes netjes te krijgen. Neem alleen al de lengte van de jurk! Of neem de gevoeligheid van de gebruikte stof!?

 

Privat Label

Reeds enkele fabrikanten (Brinkman, Modeca, Leijten Creations en Oni Onik) voorzien de door hen geleverde bruidsjurken van een speciaal merklabel. Op het label staat het logo van het merk van de bruidsmodefabrikant vermeld en wordt gelijkertijd een aanbeveling wat de reiniging betreft gedaan. Er wordt op deze wijze nadrukkelijk geadviseerd de bruidsjurk door Silk and Satin te laten reinigen en hierdoor blijven risico's voor de bruidemodefabrikant uit.

 

Uw voordelen

De bruidsmodefabrikanten, merk en ontwerper worden voor zaken als het reinigen van de bruidsjurk niet meer gestoord, immers staan de aanbevelingen er al op vermeld. Middels deze aanbeveling, op het wasbare label, geeft men klanten zeer goed én gericht advies, met volledige, dus 100% garantie op een goed resultaat, mits gereinigd door Silk and Satin!

 

Kortom: Als je voor een reinigingadvies van Silk & Satin op je label kiest, kies je voor totale gemoedsrust.

 

Samenwerking

Bij alle bruidsmodefabrikanten, merken en ontwerpers die hier op de lijst staan, worden de Labels voorzien van een reinigingsadvies richting Silk & Satin. We raden u als bruidsmodefabrikant, merk en ontwerper aan dit ook te doen!

 

Geïnteresseerd?

Bel met 0592-377130, of laat ons contact opnemen voor een afspraak om samen te kijken hoe we zouden kunnen samenwerken.

Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook

Copyright 1996 - 2023 Silk and Satin & Exigent