Jouw eerlijke feedback is van onschatbare waarde!

Help niet alleen ons onze service verbeteren, maar ook andere prachtige bruiden bij het maken van een weloverwogen keuze bij het reinigen van hun bruidsjurk. Schrijf een review over onze bruidsmodereiniging en deel jouw waardevolle ervaringen.

Schrijf een review!

Marieke

De ervaring met Silk & Satin was ontiegelijk fijn! Het contact verliep soepel, de bruidskleding werd hier opgehaald en teruggebracht. Mijn trouwjurk had een klein beetje schade opgelopen tijdens de bruiloft en er is contact met me opgenomen om daarover te overleggen, met direct erbij vermeld wat het zou gaan kosten. Ik heb ervoor gekozen om Silk & Satin de jurk te laten herstellen en hij is echt weer als nieuw. En met de manier waarop, stond ik achteraf ook niet voor onverwachte kosten.Echt super geregeld, bedankt!

Louis E.

Zeer goede service! De jurk werd in overleg aan huis gehaald en teruggebracht. Zorgvuldig gereinigd, de jurk ziet er weer als nieuw uit. Erg tevreden met het resultaat.

Jaap Stoppels

Aardig personeel, mijn pak was netjes gereinigd en netjes afgeleverd.

Top service en hoge kwaliteit

Een dikke tien voor Silk & Satin! Communicatie verliep soepel en duidelijk, alles was zo geregeld. Assen is niet bepaald om de hoek vanuit Leiden, maar dat is voor het team van Silk & Satin geen probleem. Ze geven aan wanneer ze in de buurt zijn en komen de jurk ophalen en weer brengen wanneer het jou uitkomt; echt super!Tijdens onze trouwdag is er rode wijn over mijn jurk heen gekomen, en ik dacht dat het nooit meer schoon zou worden omdat de jurk meerdere lagen en allemaal kleine steentjes heeft... Het moet echt een uitdaging zijn geweest om schoon te krijgen, maar voilà! Er is niets meer te zien.Tijdens het reinigen van de jurk kwamen ze erachter dat het niet helemaal was gelukt met de zoom, wat er nog een klein beetje vuil uitzag. Na telefonisch overleg en bevestiging via e-mail hebben ze de zoom vervangen. Erg prettig dat dit zo persoonlijk kan, ze hebben veel aandacht voor jouw jurk! Nogmaals, hartelijk bedankt.

Verbazingwekkend schoon!

Echt een super service! Wij stuurden de bruidsjurk, sluier en het volledige pak van mijn man op voor reiniging, zo'n 5 dagen na ons huwelijk konden ze al langskomen.Mijn jurk had een lange sleep die niet zo makkelijk omhoog te houden was. Nog voor de ceremonie voor de wet namen mijn man en ik koppelfoto's in het park dus de gelokte zoom was al meteen vies. Bij het avondfeest werd er ook vaak op mijn rok gestapt, dus werd-ie echt wel smerig. Bovendien droeg mijn man bordeaux bretellen, deels in leder, die door het zweten felle rode vlekken op zijn wit hemd achterlieten. "Dit krijgen ze nooit meer schoon", dacht ik.Aangezien wij in Brugge (België) wonen en ze niet even vaak langskomen in België, hadden ze al 'gewaarschuwd' dat we onze kledij een tijdje zouden moeten missen. Twee maanden na ophalen kregen we onze kledij echt brandschoon terug, ongelofelijk!!De medewerker die ze terug bracht, deed zelfs de moeite om onze kledij twee verdiepingen via de trap omhoog af te leveren. De zoom hadden ze, na overleg via mail, hersteld.Heel duidelijke en vriendelijke communicatie, een absolute aanrader! Heel hartelijk bedankt!!

Helemaal blij

Na een geweldige bruiloft en een hele mooie dag gevuld met gezelligheid, liefde, foto's maken en feestvieren was mijn jurk onderin helemaal zwart geworden door het zand, gras, takken, bladeren en bloemen. Er zaten ook scheuren in de sleep en sluier door takken en er per ongeluk op staan door zowel mijzelf als de gasten. Tussen de lagen in is ook gras komen te zitten of delen van bloemen omdat wij in een bijzonder mooi bospark zijn getrouwd en tussen de bomen en bloemen prachtige foto's hebben gemaakt. De jurk rook ook, aan het einde van de dag, naar alcohol en bier. Met hele vriendelijke service, uitleg en overleg is mijn jurk weer helemaal zoals die was toen ik hem ophaalde bij de bruidswinkel: helemaal schoon en zonder scheuren. Ik ben ontzettend tevreden met de geweldige service van silk and satin. Wat ik ook vooral erg fijn vond was dat ze mijn jurk op kwamen halen en terug brachten aan huis. Ik ben helemaal blij met mijn jurk en hoe mooi die weer is geworden.