Welkom bij Silk & Satin!

Specialist in de aftercare van bruidsmode.

Ik ben Emily en in 2023 heb ik Silk & Satin voortgezet na 25 jaar vakmanschap van mijn grootouders Ab en Geertje. In 1997 waren wij de allereersten in Nederland die zich zijn gaan specialiseren in het reinigen van bruidsjurken en andere bruidsaccessoires.

Als klein meisje keek ik met bewondering toe hoe mijn grootouders hard werkten aan het opbouwen van hun bedrijf. Ze legden de nadruk op de kwaliteit van hun werk en streefden ernaar om elke klant blij te maken. Hun toewijding en passie voor hun werk inspireerden mij om in hun voetsporen te treden. Daarom ben ik vastbesloten om de hoge standaard van kwaliteit en service die mijn grootouders hebben gevestigd, voort te zetten.

Bij Silk & Satin begrijpen we dat bruidsjurken en -accessoires van onschatbare waarde zijn. Daarom hebben we een toegewijd team in dienst dat zich richt op het reinigen en verzorgen van jouw bijzondere jurk. We halen jouw jurk persoonlijk op en brengen deze weer veilig thuis. We willen jouw jurk weer in perfecte staat bij jou terugbrengen, zodat de herinnering aan jullie bijzondere dag voor altijd beeldschoon blijft en jullie vreugde voort kan duren.

Het reinigen van bruidskleding is specialistenwerk. Bruidskleding bestaat vaak uit een mix van synthetische en natuurlijke stoffen met vaak zeer kwetsbare applicaties. Silk and Satin bezit de nodige deskundigheid en heeft speciale apparatuur ontwikkeld, waarmee bij het reinigen van bruidsjurken optimale resultaten worden behaald. Ieder kledingstuk of onderdeel wordt vooraf beoordeeld om de beste reinigingsmethode vast te kunnen stellen, want geen enkele bruidsjurk is hetzelfde.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner die je bruidsjurk en -accessoires weer in perfecte staat kan brengen, dan zit je bij Silk & Satin goed.